onsdag 6 maj 2015

2015-05-04 San Francisco

Dagen börjar med fisherman's warf.  Restauranger byggda på en pir och så turistigt det kan bli. Dock fick vi se och Höra sjölejon som verkade ha sova sovrum ute på trädäck utanför piren. Otroligt underhållande. Ett mulet och ännu kallare SF idag, tänk Göteborg en grå dag fast blåsigare.
Vi åkte ut till Alcatraz och spenderade två timmar med att vandra omkring. Praktiskt nog betalade man för båten och sen var hörlurar med guidad tur gratis. Alcatrazturen var informativt och snabb. Jag lyssnade och följde rösten som pratade vilket gjorde att jag glömde bort att faktiskt känna in och titta mig omkring. Men det var ändå en upplevelse.
Sen tog vi en Irish Coffee på Buena Vista, du första caféet att servera irish i America...tror vi. Vi besökte lombard Street, världens krokigaste och brantaste väg, och det var en rejäl backe att gå upp..Och ner för.
Kvällen slutade på rummet tidigt i säng, tror jag har lite post-plugg trötthet att ta igen fortfarande. Men du känna också som att SF inte är staden som är vaken 24/7.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar