måndag 11 maj 2015

2015-05-10 Brooklyn

En liten sovmorgon innan vi begav oss ut. Jag hade hört talas om en konstnärsmarknad från en tjej i en vintage affär i Ann Arbor. Så ut på tunnelbanan till Brooklyn. Vi har nog aldrig sett så många smycken och lokala konstnärer på ett och samma ställe. Det var Awesome,  köpte inte så mkt men var precis i vår smak. Vi åt grym brunch på ett ställe med piano/live band. Precis som att vi hittade "Flower power" och SF i NO så verkar po boys, jazz och värmen följa efter oss till NY. Svarta jeans var inte att föredra. Men tack och lov är du ingen fuktighet här så kvällarna är sköna. Och imorn ska det nog regna.
Vidare fortsatte vi med second hand shopping i Williamsburg/Greenpoint. Jag hittade ett par nästan nya converse för $20. Vi avslutade vårt Brooklyn besök med middag på en restaurangs innegård med blommor konstant fallandes från ett träd ovanför oss. 
Nu gör vi ett pitstop på hotellet,  och vad vi gör ikv är oklart. Kanske time square då det ligger runt hörnet från vårt hotell.

Men det har i var fall vart en öugn och skön dag i Brooklyn, skönt att bara landa. Känns mkt som hemma med tunnelbana och Brooklyn är praktiskt taget som söder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar