onsdag 13 maj 2015

2015-05-11 New York

Så igår tog vi sovmorgon tills nån knackade på dörren tre gånger och sen ringde från receptionen för att nån tydligen skulle in och kolla ventilationen. Något hotellet glömt berätta.. suck.. irriterad.
Well well, frosty och kaffe på Starbucks på Time Square. Effektivt då vi sovit för länge. Vi vandrade runt i olika butiker som Levi's och Marcy's. Vi tänkte åka ut till SOHO men hoppade på fel tunnelbana så åkte till hotellet istället.

Kvällen innan hade vi sprungit på en snubbe som sålde oss Comedy club biljetter. Något som kändes nice började känns sketchy men hur som. Tillbaka till hotellet för att hämta ut biljetterna så vi skulle slippa åka förbi hotellet igen. 
Lunch flög förbi och nån gång vid tre/fyra när vi var tillbaks på hotellet sjukt trötta bestämde vi oss att iaf gå ute och äta.
Inte speciellt sugna på hamburgare så gick vi på Five guys, en snabbmats restaurang som enligt Thom skulle ha några av USA's bästa burgare. De va riktigt goda.
Lite mer besök i butiker och ett snabbt besök på svenska kyrkan på Manhattan. Sen Comedy club Klockan åtta. En riktigt bra show, drygt att måste köpa drinkar/öl för minst $20 per person men. Biljetterna va typ billiga.
Sen Avengers: age of Ultron på IMAX 3D. Blev grymt peppad av filmen och hela IMAX, ljud och bild var grymt! Så sen kväll igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar